WrittenLetter's getting popular

Pekné popoludnie.


Dnes trošku informačne...
V posledným dňoch Vás na blog prišlo o čosi si viac, čo si veľmi vážime a ďakujeme za to. Okrem toho blog získal niekoľko nových nasledovníkov. A tiež pribudlo pár nových komentárov. To sú veľmi pozitívne správy a sme naozaj rady, ak sa na WrittenLetter cítite dobre.

S tým prichádza pár noviniek. Od dnes totiž oficiálne môžte sledovať náš blog aj na Facebooku, kde budem pripomínať nové články a pravdepodobne tam budú (časom) pribúdať aj bonusové informácie - fotografie, oznamy... 

Profil blogu už taktiež nájdete aj na ask.fm, kde sa môžte pýtať v prípade, že máte na nás nejakú otázku alebo jednoducho nám tam zanechať nejaký odkaz.


Pokiaľ sa tak ešte nestalo, budeme tiež rady, ak budete náš blog nasledovať na BlogLovin - ikonku nájdete v menu alebo na konci tohto článku.

Ďakujeme za vašu podporu a ja vám prajem krásny zvyšok týždňa.
V.


Hello blogland, today I'm here with some bits of information. 
Lately there were more visitors which we are really greatful for. Also the blog has new followers. That makes us very happy. With this news there are even more news. The blog has its official Facebook page now and also profile on ask.fm. Feel free to ''like'' our page or ask us anything - click the icons above. Also we'll be glad if you follow us on Bloglovin - link at the end of this post. Thanks for you support and I hope you're having a lovely week. V.

Follow on Bloglovin

1 komentár:

  1. já vím že mám málo kilo, kdybych měla, já mám PPP, nevadí mi že se na to ptáš :))

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for typing decent comments. Have a lovely day !