Drogovo závislí? Možno. A aj tak ich milujeme!

Ahoj drahí, rozmýšľala som, že náš blog trošku zahltím šoubiznisovým šialenstvom. V mojom podvedomí sa spojili nelichotivé vlastnosti dvoch pre mňa dôležitých osobností, ktorými sú  Billie J. Armstrong a Robert Downey Jr.
Z ľava : Robert Downey. Jr. ; Billie Joe Armstrong 
Je pravdou, že aj naše hviezdy majú slabosti, dokonca aj také, ktoré prerastajú k niekoľkoročným závislostiam. Prečo aj nie? Však aj oni sú len ľudia, ako my ostatní, čo niektorým fanúšikom jemne uniká. Predstaviť vám mojich hrdinov dúfam nebude nutné, keďže sú obaja mediálne známi. Billieho zbožňujem od kedy som po prvýkrát počula jeho hlas, bez klamstva (!). Znie to ako klišé, pravda? A Robert... Videli ste Iron Mana či Sherlocka Holmesa? Treba k nemu ešte niečo dodať?! Ich prednosti, či už ide o božský vzhľad, ohurujúci charakter, brilantný herecký či spevácky talent, kolená podlamujúci pohľad ... , sú očividné. Čo nám možno uniká je boj, ktorý kvôli drogám, zvádzajú. Dlhoročné závislosti, brzdiace im v rozlete, zmarené turné, premrhané role. (Viac nájdete po otvorení, v celom článku.)


Obaja sú úspešní, slávni, bohatí, obdivuhodní muži a obaja prepadli drogám.
Je všeobecne známe čo dokážu drogy s ľuďmi urobiť. Dokonca aj s niekým kto chcel ako 5 ročný hrať chorým deťom v nemocnici, alebo byť oddaný svojim manželkám a deťom. Robertovi sa z toho podarilo úspešne vyviaznuť aj vďaka podpore a tvrdým pravidlám jeho terajšej manželky Susan Levin. Billie v tom stále pláva a podstupuje opakovane terapie, žiaľ, neúspešne. Zatiaľ. Mali / Majú všetko, peniaze, lásku, kariéru, oddaných fanúšikov, život, kt. by im nie jeden závidel. A aj tak si kúpili lístok na šialený kolotoč zvaný závislosť. Jedinou možnosťou bolo pre nich nadýchnuť sa, vyskočiť a dopadnúť na rovné nohy. Neodsudzujem ich, práve naopak. Obdivujem, že bojujú. Stále znovu a znovu. Lákadlá sú totiž všade. 


Chcem poukázať na fakt, že zišli z cesty, "zhrešili" ale nechávajú za sebou svoj odkaz a dokonca sa zo svojej závislosti vedia poučiť a využiť ju vo svojom umení. Na ich umeleckej tvorbe, hereckom vystupovaní, či pohlcujúcom speve a živom koncertovaní je cítiť intenzitu prežitého, vybojované vojny, ktoré mi nemôžeme pochopiť.  Už si toho čo-to prežili a dokonca sa im úspešne podarilo odraziť z pohlcujúceho dna a vyplávať s noblesou nad hladinu ničoty. 

Zbožňujem ich a navždy budem, nech už plávajú v čomkoľvek. Mrhajúcich talentom a svojim životom mi je ľúto, ich prípad to však nie je. Vždy je predsa dôvod prečo žiť a bojovať aj keď strácame nádej. Niečo sa objaví uvidíte. Stačí v to veriť a bojovať!
K.

Instagram
Propagácia nových článkov už aj na Instagrame. Name: krisjurikova


3 komentáre:

  1. Z města nepocházím, ale tak určitě máš pravdu, i když i město má něco do sebe. :)
    A děkuji ti moc, snažila jsem se to udělat nějak příjemné pro oči. :)

    No, co dodat. Pokud je to nějak pozitivně vidět na jejich tvorbě, tak je to.. ne dobře, ale zase lepší než nějaká závislá, opilá, zfetovaná Bartošová, kde její slávu dělá už jen bulvár. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem teprve u 6.dílu :D :) ale jako od prvního dílu jsem si myslela že bude s Georgem,ale chodí s takovou krávou,fakt je mi nesympatická,...takže 99% Wade :) a co ty?

    (Em*/ M-Icons.blog.cz)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oba taky miluju, jsou hrozně pěkní!
    quietus.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for typing decent comments. Have a lovely day !