DIY; Ombre nails with flower design

Leto je plné slobody, ničnerobenia, relaxu a zábavy. Práve letné obdobie je skvelé na hranie sa s farbami - či už je to pri fotení, v záhrade, pri kombinovaní outfitu... Alebo tiež pri lakovaní nechtov. 

Nechty a laky, to je predovšetkým dievčenská záležitosť a taktiež skvelá "strata" času na leto. Farby od výmyslu sveta, štetce a pomocné nástroje pre vytváranie rôznych dizajnov sú dostupné už takmer všade a s návodmi láskavých YouTuberov, bloggerov je táto hra omnoho jednoduchšia. 

Summer is full of freedom, relaxing and fun. Also it's a great time for playing with colours - in the photography, in the garden, while combinating new outfit... Or you can play with colour on your own nails.

Nail polishes are mostly a girl thing and great ''waste of time'', too. Plenty of coloured polishes, brushes, striper tools, dotting tools are available almost everywhere and with tutorials from YouTubers, bloggers making your own nail desing is easier than ever.


Ombré je populárne vo vlasoch aj na nechtoch. A s malou kvetinovou ozdobou pôsobí ešte sviežejšie. (Pokazená kvetinka, to sa stáva, keď foťákom zachytím čerstvo nalakovaný necht a musím to prerobiť.)




Video návod na kvetinový desing s pomocou dotting tool // Video tutorial for flower desing with dotting tool: http://www.youtube.com/watch?v=Ay99VIxzwmo

Miss sporty Clubbing Colours, 27
Maybelline mini Colorama, 51 French white
Essence black cracking top coat (used for the flowers)
Avon dotting tool with a nail striper

Follow on Bloglovin

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Thank you for typing decent comments. Have a lovely day !