Ramona & Beezus

Posledné dni boli náročné, skutočne. Či už fyzicky, pretože tá jar sa s nami pekne zahráva, ale taktiež psychicky, pretože v škole opäť prebieha jedno z tých bláznivých skúšobných období (a mám pocit, že niekedy skúšajú aj to, koľko vydržíme.)
Našťastie sa vždy nájde niekto, v tomto prípade niečo, čo vám vytvorí úsmev na tvári a povzbudí. Ako to u mňa väčšinou býva, aj tentokrát to bol film.

Rok vydania: 2010
Žáner: dobrodružná milá rodinná komédia
Obsadenie: Joey King, Selena Gomez, John Corbett, Josh Duhamel, Ginnifer Goodwin...
Trailer: Ramona and Beezus

Ramona Quimby je 9-ročné problémové dievčatko s obrovskou fantáziou, ktorú len málokto pochopí. V rodine s dvoma sestrami, jednou staršou, ktorá si želá, aby konečne dospela a s tou menšou, od ktorej toho veľa nepočuje. Žije v šťastnej usporiadanej rodine s obvyklými súrodeneckými hádkami a často ich navštevuje teta Bea, ktorá je Ramone veľmi blízka.
Keď však jedno poobedie prichádza otecko Quimby domov, nie je to jeho radostný návrat ako zvyčajne. Po strate jeho práce sa rodina musí vysporiadať s istými zmenami, a tiež pomocou malej Ramony, ktorá sa snaží zachrániť domácnosť.
Príbeh je prepletaný rôznymi vtipnými a dojímavými situáciami, ktoré vyčarujú úsmev na tvári snáď každému. Pokiaľ sa cítite smutní, po tomto filme vo vás vzbĺkne aspoň malá nádej, že všetko sa pomaly vyrieši.
Príjemne pozeranie. :-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Thank you for typing decent comments. Have a lovely day !