Julia Roberts


Nádherná, usmievavá, vyrovnaná bytosť, ktorá sa nepotrebuje uvádzať do spoločnosti pomocou škandálov. Je na scéne už istý čas a ja túto krásnu ženu považujem za definíciu dámy.

Nejdem písať žiadne dlhé riadky, pretože si osobne myslím, že Juliu vôbec netreba predstavovať. Ale o tú malú štipku informácií sa s vami rada podelím. Tak teda napríklad...

Nie je tajomstvom, že Julia pochádza z hereckej rodiny, čo jasne značí, že k tomuto remeslu bola vedená od malička. Možno vám tiež ušla správa, že Julia Roberts štartovala kariéru priamo z New York City. A tiež ste si možno neboli takí istí, že Mrs. Roberts spolupracuje od roku 2009 s francúzskou kozmetickou značkou Lancôme. Práve parfému tejto značky len pred niekoľkými mesiacmi prepožičala svoju tvár a myslím, že reklamou (viz. nižšie), ktorá následne vyšla, učarovala celého svetu. Tomuto parfému však neprepožičala len svoju tvár, ale rozhodne doň vložila aj niečo zo seba. Sama totiž pomáhala pri tvorbe vône. 

A táto malá informácia ma vracia späť k tomu, že je to skutočná dáma. Predáva totiž skutočne niečo, čoho je súčasťou. 

Nie je to len tým. Viaceré vlastnosti, ktoré u tejto ženy obdivujem, som stihla vymenovať hneď v prvej vete. Skutočne si však myslím, že je to herečka akých by malo byť viac.
Koniec-koncov, potvrdila to aj výrokom:
 "NevyzIiekla by som sa pre film. Hrať oblečená je vystúpenie, hrať vyzlečená je dokument."

Julia Roberts pre Lancôme, La Vie Est Belle









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Thank you for typing decent comments. Have a lovely day !