What has brought, what has taken the year 2012

Každý jeden silvestrovský večer som si zvykla želať: "Nasledujúci rok bude nezabudnuteľný." Viete čo ? Pred rokom 2012 som sa na to úplne vykašľala, namiesto želania som len konštatovala: "Bude taký, aký má byť." A že to bol čertovsky dobrý rok !
Rok, s ktorým sa dnes lúčime, mi priniesol mnoho chvíľ, ktoré mi vykúzlili úsmev na tvári. Ale nemám len spomienky, 2012 mi sám o sebe toho poskytol ďaleko viac. Naučil ma snívať vo veľkom a rozhodne mi pripomenul, že snov sa vzdávať netreba, pretože mi ich sám niekoľko splnil. K highlight-om uplynulých dní určite patrí prijatie na biligválne gymnázium, ktoré mi poskytuje druhý domov a tiež do tejto highlight kategórie patrí možnosť dostať sa do Anglicka v roku 2013. A jeden, pre vás pravdepodobne nepodstatný, malý zázrak, keď som sa na sociálnej sieti dočkala odpovede od relatívne populárnej osoby, ktorú obdivujem pre jej tanečnú kariéru. Zhodou okolnosti sa to udialo v deň príjimacích skúšok vyššie spomínanej školy, 26. 3. 2012.

Tomuto roku chcem poďakovať aj za moje istým spôsobom psychické posunutie sa. (Takéto slovné spojenie znie zvláštne.) Môžem s úsmevom na tvári povedať, že som na seba pyšná. Zdolala som mnohé úskalia, posilnila som svoje sebavedomie a po dlhých hodinách premýšľania som prehodnotila životné hodnoty. Všetko sa vyvíjalo postupne, no myslím, že teraz už viem omnoho lepšie rozlíšiť pre mňa dôležité hodnoty a viem, kto v mojom živote zohráva najdôležitejšie úlohy. Naučila som sa byť vďačná aj za najmenšie detaily. Takže, milý rok 2012, ďakujem !

A k roku 2013... poučila som sa a určite si nejdem dávať predsavzatie, že bude bezpodmienečne skvelý. Viem, že nebude dokonalý. Berme ho, priatelia, spoločne ako veľkú výzvu, do ktorej sa zajtra pustíme a pokúsime sa z nej vyťažiť čo najviac. 
Prajem vám krásny nový rok plný lásky, šťastia, zdravia, pozitívneho zmýšľania. Nech je vaša 2013-tka plná splnených snov, úspechov a ťažko - odmietnuteľných príležitostí. Usmievajte sa ! (:

Ako zatiaľ prežívam ja tento silvestrovský večer ? Počúvam nový album Christiny Aguilery, ktorý mi priniesol Ježiško a tie viac sentimentálne skladby mi spríjemňujú atmosféru praskajúcich ohňostrojov, ktorých pribúda. Prežívam radostnú spokojnosť a s úsmevom si uvedomujem aký skvelý vlastne tento rok bol. Som spokojná, buďte aj vy. A zajtra sa pustime do písania novej kapitoly.

S láskou, admin.
PF 2013 !

1 komentár:

  1. Som rada, že aj tvoj rok 2012 bol krásny a nezabudnuteľný ^^ V istých veciach sa zhodneme, čo sa týka toho psychického posunutia sa a tak :) Verím že tento rok bude rovnako pekný, ba čo viac, ešte krajší :3

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for typing decent comments. Have a lovely day !